Lions Club Karttula


107 - K II alue 2. lohko
Kotim nro 258
Kv nro 4029 020796
Perustamispäivä 28.10.1963
Charter night 25.1.1964
    

Sivusto päivitetty 07.05.2021

Lions Club Karttula, presidentti Jyrki Viitanen luovuttaa puheenjohtajan tunnukset seuraajalleen Mauno Reitulle. Kausi vaihtuu kesä/ heinäkuun vaihteessa. Korona vei klubilta innokkuutta toimia, toivotaan tulevalta kaudelta enemmän aktiivisuutta. (kuva Esko Huovinen)

 

Vapun lämpötilaveikkaus: Lämpötila oli Vapun päivänä klo 12.00 +3,3 astetta. Viranomainen on tarkastanut listat. Vain yksi henkilö, Jouni Sormunen, oli arvannut täsmälleen oikein lämpötilan. Hänelle luovutetaan S-ryhmän 350 euron lahjakortti. Onnittelut Jounille !

 

 

 

        DG Petri Lappi vierailulla klubikokokuksessamme.

 

 

Vapun lämpötilaveikkaus on nyt ratkennut.  Lämpötila Karttulan torilla  1.5.20 klo 12.00 oli +6.6 astetta. Poliisiviranomaisen suorittaman listojen tarkistuksen jälkeen, oikein veikanneita löytyi kolme kappaletta ja arvonnassa 350 €:n lahjakortin XXL:ään voitti Jorma Huuskonen Karttulasta.

 

        

Varapiirikuverööri Arja Kekonin vierailu klubissamme syyskaudella 2019.   

 

Joka vuotiseen tapaan - tänäkin kesänä Leijonat avustivat kotipalvelun ja palvelutalojen asukkeja käymään katsomassa Hermannin kesäteatteria.  Näytelmä oli Risto Pirisen käsikirjoituksen mukaan toteutettu, Kiiltokuvia ja korviketta. Yleisö piti näkemästään.

                

 

Vapun lämpötilaveikkauksen tulos oli 11.5 astetta. Neljällä henkilöllä oli sama arvaus, joten suoritettiin arvonta. Arvonnassa polupyörälahjakortin voitti Hannu Puustinen Kuopiosta.  Poliisilaiitoksella on tarkistettu listat ja vahvistettu tulos oikeaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Maaliskuun klubi-ilta pidettiin Osku tuotteella. Edessä oikealla illan isäntä Jukka Puustinen.

      

 

 

 

 

 

 

Uudet taukotilat olivat viihtyisät ja tarjoilu hyvää!  Kiitos Kukka-Maria ja Jukka 

               

Helmikuun kokouksen yhteydessä otimme vastaan uuden jäsenen klubiimme. Tervetuloa joukkoomme Mauno Reittu. Kuvasa myös kummi Jyrki Viitanen.

 

Saittamaja vaihtaa omistajaa... Kuva kauppakirjan allekirjoitustilaisuudesta 7.11.2018

 

Piirikuvernööri Ritva Korolaisen vierailu 2.10.2018. Samassa tilaisuudessa oli mukana myös lohkopuheenjohtaja Risto Lindholm.  Vastaanotimme uuden jäsenen Riikka Huovisen.Pitkään palvelleet lionit saivat ansiomerkkejä. Ilta oli antoisa ja mukana oli ennätysmäärä lioneja.

Kuvassa ansioituneita lioneja piirikuvernöörin ympärillä: Jyrki Viitanen, Esko Huovinen, Juhani Aira, Juhani Sepponen, Ritva Korolainen, Lauri Reinikainen ja Mervi Jääskeläinen. 

 

 

Lion, Melvin Jones Fellow, Lauri luovutti tilaisuudessa piirikuvernöörille Karttula kirjan ja presidenttimme Maija-Leena oli tehnyt piirikuvernöörille ovikranssin.

 

Lohkopuheenjohtaja Risto Lindholmille ojennettiin klubimme viiri.

 

Riikka Huovinen otettiin klubimme jäseneksi.

 

 

Pihkainmäen koulun kevään 2018 hymytyttö ja -poika. 6 lk:n oppilaat Jenna Vepsäläinen ja Miro Miettinen.

 

                                  

Lion Club Karttulan vapun lämpötila arvauskilpailu on ratkennut. Lämpötila 1.5 klo 12.00 oli 9.8 astetta. Oikeita arvauksia oli seitsemän kappaletta, heidän joukosta arvottiin poliisin toimesta voittajaksi Jouni Oksman. Kuvassa Lions Clubin edustaja Jyrki Viitanen (vas) ojentaa lahjakortin voittajalle.
 

 

 

 

 

 

Varapiirikuvernööri Erkki Lappi vieraili klubi-illassamme  helmikuussa.

Kuvassa presidenttimme Ritva ojentaa klubimme viirin Erkki Lapille.

 

 

 

 

 

Alla kuvia kevään kohokohdasta : Hyväntekeväisyys konsertti Syvänniemellä Suomi 100 vuotta -teemalla

Yleisö piti näkemästään ja kuulemastaan.

Pienestä pitäen esiintynyt Reetta Karhunen paljasti, että musiikista on tulossa hänelle ammatti.

 

                                        


 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online