Μήνυμα ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Θ117Α

Φίλες και Φίλοι Lions Μια νέα χρονιά ξεκινάει. Ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη, προσφέροντας μέσα από την καρδιά μας στο συνάνθρωπο, αλλά και προσφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Θέματός μας. Πολλά θα κρατήσουμε, κάποια θα αλλάξουμε και κάποια θα ξανά θυμηθούμε, ότι υπάρχουν. Βήμα – βήμα, μέσα από τη συνεργασία θα πετυχαίνουμε μέρα με τη μέρα τους στόχους μας, που πολλοί από αυτούς έχουν βάθος τριετίας. Δεν με ενδιαφέρουν οι στιγμιαίες μεγάλες επιτυχίες, αλλά οι βιώσιμες επιτυχίες. Με τη σύμφωνη γνώμη των δύο Αντικυβερνητών, οι στόχοι της φετινής χρονιάς θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια, ώστε να αποκτήσει η προσφορά μας στο συνάνθρωπο βιωσιμότητα. Με σεβασμό στους θεσμούς, στο ρόλο κάθε αξιωματούχου, αλλά και στα θέλω κάθε απλού Lion, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το πόσο σημαντικό και πόσο ωραίο είναι να είσαι Lion. Δεν υπάρχει μόνο ο Κυβερνήτης. Υπάρχει η ομάδα GAT, οι Πρόεδροι Ζώνης και Περιοχής και άλλοι αξιωματούχοι, που ο κάθε ένας τους έχει σημαντικό ρόλο, συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ουσιαστικό μερίδιο στην υλοποίηση μιας επιτυχημένης χρονιάς. Θυμόμαστε τον κώδικα ηθικής και τους αντικειμενικούς σκοπούς των Lions; Τελικά, ο Πρόεδρος μιας Λέσχης, όταν έχει κάποιο πρόβλημα με ποιόν θα πρέπει να επικοινωνεί; “Προσφέροντας από καρδιάς” “Όπου Ενότητα Εκεί Νίκη”

Βασικός στόχος μας θα είναι να ξαναθυμηθούμε την αξία όλων αυτών που μας ενώνουν κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Λεσχών Lions! Να ευχαριστήσω όλους εσάς, που εδώ και αρκετό καιρό με βοηθήσατε στο σχεδιασμό του προγράμματός μου, αλλά και όλους εσάς που πιστέψατε στις ικανότητές μου για να με αναδείξετε στη θέση του Κυβερνήτη. Σας θέλω όλους δίπλα μου, εσάς που έχετε υπηρετήσει επάξια τη μεγάλη ιδέα του Λαϊονισμού, αλλά και εσάς, που οι ανάδοχοί σας, σας ενέπνευσαν να γίνετε Lions για να κάνουμε το όνειρο του ιδρυτή μας Melvin Jones πραγματικότητα, γιατί... “Όπου υπάρχει ανάγκη, υπάρχει και ένας Lion”! Εύχομαι να μας δίνει ο Θεός δύναμη, ώστε να πραγματοποιήσουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

 
L. Μιχάλης Κλεισαρχάκης

Κυβερνήτης Θ.117Α 2021-2022

 

 


 

LIONS CLUBS District 117A

 


 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online